ALGEMENE INFO

"De Telegram" is een regionaal advertentieblad dat sinds 1984 tweewekelijks verschijnt in het Noord-Oosten van Belgisch Limburg met een bereik van ruim 30.000 huisgezinnen. Het is een compact overzichtelijk krantje met een opvallend uitnodigende en kleurrijke layout. Als particulier kan je gratis een zoekertje plaatsen en voor ondernemers geldt een voordelig advertentie-tarief. Professionele aanpak, stiptheid, duidelijke afspraken en vakkundigheid zijn onze dagelijkse norm. Bovendien staan wij in voor professionele ontwerpen zodat elke advertentie 100% tot z'n recht komt.

HUIS-AAN-HUIS De distributie van de Telegram gebeurt door de firma Glejor. Ondanks hun inzet kan het toch wel eens gebeuren dat een brievenbus wordt overgeslagen. Wij tonen enorm respect voor 

de 'dragers' die weer en wind trotseren om reclame te bezorgen. Voor het feit dat een dergelijke bedeling nooit 100% correct is (wat andere bedrijven ook mogen beweren ...) vragen wij dan ook alle begrip.

OPLAGE - VERSPREIDING Met een oplage van ruim 30.000 exemplaren wordt de Telegram bedeeld in de gemeentes Kinrooi - Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren - Meeuwen/Gruitrode - Bree - Bocholt. Hierbij zijn telkens alle gehuchten en kerkdorpen die tot de gemeentes toebehoren inbegrepen.

ONLINE Per twee weken verschijnt De Telegram online en kan in een uitgebreide vorm worden gelezen op de website www.ikleesdetelegram.be Deze site is uitsluitend bestemd om De Telegram te 'lezen'. Voor alle mogelijke info verwijzen wij u graag naar de website www.detelegram.be. De eerste uitgave van Telegram elke maand verschijnt huis-aan-huis én online! De tweede uitgave van de maand vindt u terug op www.ikleesdetelegram.be

Al meer dan 40 jaar verzorgen

wij alle drukwerk (van ontwerp t.e.m. levering) voor talrijke grote en kleine ondernemingen,

verenigingen en evenementen.

Naar onze

drukkerij

Advertenties en zoekertjes worden aanvaard tot uiterlijk op maandag 10.00 uur, voorafgaand aan de week van de uitgave. Alle verschijningsdata vindt u op de pagina van de advertentie-tarieven.

RESERVEER TIJDIG UW ADVERTENTIERUIMTE !!

Voor alle info neem geheel vrijblijvend

contact met ons op tijdens kantooruren.

Alle info telefonisch: +32 498 81 95 30   Of mail naar: info@detelegram.be.  of  drukkerij.varop@telenet.be